Gegevens verwerken...
"Wij leren onze cursisten niets, wij helpen hen slechts te ontdekken wat zij moeten weten"
 • ORGANISATIEADVIES

  ORGANISATIEADVIES

  Raadgevend Bureau Speelman kunt u inschakelen wanneer de organisatie te kampen heeft met verschillende taalculturen, er conflicten zijn met medewerkers, er ontwikkelingsvragen zijn en wanneer uw organisatie een wezenlijk andere koers wil varen. U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing bij verandervraagstukken. Naast advies verzorgen wij ook trainingen, coaching en assessments.

  Raadgevend Bureau Speelman is een praktisch ingesteld adviesbureau dat  samen met de klant  het probleem aanpakt. Eerst de “euro’s” dan de “kwartjes” en dan de “dubbeltjes” en op die basis lossen we vraagstukken op, zodat er lucht ontstaat. Vervolgens gaan we werken aan de lange termijn strategie en brengen we veranderingen teweeg die doorwerken in de hele organisatie. We contracteren per maand zodat u elk moment het roer desgewenst weer in eigen handen kunt nemen. Op deze wijze ontwikkelt de organisatie zich tot een plek met aantrekkingskracht voor medewerkers en klanten.

  De adviseurs van Raadgevend Bureau Speelman stimuleren de dialoog en werken naar persoonlijke verantwoordelijkheid. Zij weten de juiste vragen te stellen die diepte geven en voorbijgaan aan snelle oplossingen en modegrillen.

  Bent u zoek naar een passend advies?
  Neemt dan contact op met Raadgevend Bureau Speelman. In een vrijblijvend  gesprek  kunt u kennismaken met de adviseur en hij of zij kan u een beeld geven van een eerste stap in het adviestraject.

  We staan u graag te woord.

  U kunt ons bereiken via 0515-569446 of via: info.nl