Gegevens verwerken...
"Wij leren onze cursisten niets, wij helpen hen slechts te ontdekken wat zij moeten weten"
 • Arbo diensten

  Arbo diensten

  Aandacht voor u en uw personeel

   

  Raadgevend Bureau Speelman vindt dat verzuimbegeleiding een kwestie is en moet blijven van persoonlijke begeleiding. Anders dan bij een grote arbodienst waar persoonlijk contact vrijwel onmogelijk is.

 • Landelijke dekking

  Raadgevend Bureau Speelman onderscheidt zich van de gangbare arbodiensten en is een een kleinschalige arbodienst, maar opereert landelijk. Onze klanten bevinden zich in het midden- en kleinbedrijf, en wij kennen onze klanten persoonlijk. In de meeste gevallen zijn wij betrokken bij het Arbo-beleid van de onze klanten.

   

  Op die wijze kunnen wij de begeleiding bieden, die aansluit op de wensen van de ondernemer en zijn medewerkers.

 • Begeleiding

  Naast het begeleiden van uitgevallen medewerkers besteden we veel aandacht aan het aanpakken van frequent verzuim, of het opzetten van goed preventief beleid.

 • Geen fee of abonnementskosten

  U betaalt bij Raadgevend Bureau Speelman geen entree fee en geen jaarlijkse abonnementskosten. Zelfs de verzuimregistratie en melding aan de verzekeraar is gratis. Pas als wij werk voor u verrichten brengen wij die in rekening. Onze prijzen staan helder en duidelijk in het prijsoverzicht.

 • Makkelijk overstappen

  Als u wilt overstappen, vul dan het contactformulier in. 

  Samen met u worden de lopende zaken doorgenomen en wordt zo nodig een actieplan opgesteld. De basis voor een goede samenwerking is een duidelijke en helder verzuimprotocol wat aansluit bij uw bedrijfsvisie en bij onze werkwijze.