Gegevens verwerken...
"Wij leren onze cursisten niets, wij helpen hen slechts te ontdekken wat zij moeten weten"

 • Alle opleidingen

  Alle opleidingen

  Klik hier om de lijst met alle opleidingen te tonen.

 • Raadgevend Bureau Speelman is een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Veiligheid (Arbo), Kwaliteit en Milieu. Wij verzorgen en coördineren opleidingen voor u en uw medewerkers. De docenten met wie wij samenwerken zijn goed opgeleide specialisten met een brede kennis en ervaring uit het bedrijfsleven. Onze opleidingen worden gekenmerkt door een project- en doelgerichte aanpak. Kijk op opleidingen voor een volledig overzicht van ons cursusaanbod.

  Een veiligheids- en kwaliteitscertificaat wordt steeds meer gevraagd en als voorwaarde gesteld om te mogen leveren of om mee te mogen doen. Tevens moeten bedrijven voldoen aan de eisen vanuit de Arbo-wet. Veel ondernemers hebben reeds gebruik gemaakt van de opleidingen en de diensten van Raadgevend Bureau Speelman, zoals het opzetten en begeleiden van haar veiligheidssysteem en/of kwaliteitssysteem en hebben voortvarend het beoogde certificaat verkregen.

  De lat hoger leggen en groeien als organisatie. Dat vraagt om een adviesbureau dat met beide benen op de grond staat. Raadgevend Bureau Speelman blijft niet aan de zijlijn staan maar wil uw organisatie van binnenuit leren kennen. Bij onze cursussen staat het leerdoel voorop en de cursist centraal.

  Met Raadgevend Bureau Speelman als partner bent u verzekerd van kwalitatief maatwerk en oplossing voor al uw arbo- en kwaliteits-opleidingen.