13De voordelen van E-Learning

U gaat uw medewerkers trainen en opleiden. Natuurlijk doet u dat op een moderne wijze.Bijvoorbeeld via digitale kanalen zoals E-learning.

Raadgevend Bureau Speelman (RBS) biedt een totaalpakket E-learning cursussen aan op het gebied van bedrijfsmatige cursussen. Op de website staan de meeste gangbare cursussen, maar een mailtje of telefoontje naar ons en wij zoeken de juiste cursus of training voor u op. Wij werken met verschillende partijen  samen bij de ontwikkeling van cursussen en maken deze via e-learningmodules toegankelijk voor uw medewerkers. Het resultaat is dat medewerkers tijdsonafhankelijk en efficiënt kunnen leren waarbij u als werkgever tevens een flinke kostenbesparing realiseert.

Voordelen van e-learning

Opleiden via e-learning leidt tot een reductie van opleidingskosten. Daarnaast biedt e-learning de mogelijkheid om leren een vast onderdeel te laten worden van het takenpakket van medewerkers. Waar traditioneel opleiden zich richt op enkele contactmomenten per jaar, kan e-learning frequenter worden aangeboden door gebruik te maken van groepsdiscussies, polls, quizzen, etc. Deze kleine leerobjecten kenmerken zich door een korte ontwikkeltijd en renderen sneller.

Individueel

Voor medewerkers die op individuele basis cursussen willen volgen, heeft RBS een aantal online-cursussen samengesteld. Klik hier voor een aantal voorbeelden. Voor meer informatie; neem contact op met Raadgevend Bureau Speelman 0515-569446

Klik hier om het overzicht van alle cursussen te tonen.